Google Invince .reclame | Diensten - Wij bieden webdesign, grafische opmaak van logo's, briefpapier, formulieren, flyers, posters, menukaarten, folders en enveloppen. Tevens verzorgen wij fotografie op locatie.

Actueel

RegioGo Voordeelmagazine

Jan 14, 2014 Comment count: (0)

Voor onze opdrachtgever SVVM zijn wij momenteel druk bezig met de realisatie van een nieuw magazine. Vanaf februari valt regelmatig het nieuwe RegioGo Voordeelmagazine bij 30.000 huishoudens op de mat.

Het RegioGo Voordeelmagazine is een verlengstuk van de website RegioGo.nl en staat vol met regionale aanbiedingen. Waar wij voorheen de vormgeving deden van het Foardiel magazine (soortgelijk concept) gaan we nu voor een modernere variant. RegioGo.nl is een website waar bedrijven online hun bedrijf kunnen presenteren i.c.m. een kortingsactie. Doormiddel van de RegioGo Card kan de consument de kortingen verzilveren. Door de komst van de door ons ontwikkelde RegioGo App kunnen consumenten voortaan deze kaart ook op via smartphone laten zien.

Over ons

Door actueel te blijven bieden wij altijd de nieuwste mogelijkheden. Door onze kleinschalige opzet en georganiseerde samenwerking bieden wij kwaliteit en een laag tarief. Wij voegen u graag toe aan onze portfolio!

Copyright © 2013 INVINCE
All rights reserved

Onze diensten

Webdesign

Invince .reclame is gespecialiseerd in het vormgeven van websites. Een website dient naast functioneel ook aantrekkelijk en effectief te zijn. De websites die wij maken hebben onder meer de volgende extra's die u vaak niet standaard bij een nieuwe website geleverd krijgt:

- Afbeelding bij Google resultaten
- Bezoekersstatistieken
- Zelf foto's en tekst aanpassen
- Zoekoptimalisatie

Huisstijl (logo etc.)

Uw uitstraling weerspiegelt de kwaliteit van uw bedrijf. Daarom is het voor u en ons belangrijk direct op de juiste manier in het oog te springen. Wij verzorgen voor een zeer acceptabele prijs de vormgeving van uw huisstijl. Of u nu een startende ondernemer bent, een nevenactiviteit op gaat zetten of dat het tijd is voor een make-over. In een compleet huisstijlpakket bieden wij de volgende standaard:

- Logo
- Briefpapier (evt. incl. opmaak facturen)
- Enveloppen
- Visitekaartjes

Flyers & folders

Om goed voor de dag te komen met een presentatie van uw producten of diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Door effectief gebruik te maken van de ruimte met opvulling van het juiste beeldmateriaal geven wij reclamemateriaal een doeltreffende boodschap. Onze ruime collectie afbeeldingen, databanken en illustraties geven net dat beetje extra wat u misschien zelf niet heeft liggen. Daarnaast hebben wij connecties met de voordeligste drukkers uit Duitsland, zo wordt reclame wel heel voordelig!

- Transparant
- UV-Lak
- Zilver/goud accenten
- Plaatselijke glanslaag
- Canvasstructuur

Vraag voor meer mogelijkheden vrijblijvend ons monsterpakket aan.

Posters & spandoeken

Ook op groot formaat zijn wij onverslaanbaar! Een spetterende reclameboodschap op uw pand, of een duidelijke actie in uw stoepbord? Wij leveren voor extreem lage prijzen reclame op verschillende soorten doek (evt. geleverd incl. ringen voor bevestiging aan frame) voor buiten en binnen.

Van (weerbestendig) papier tot mesh doek, dat extra lang mee gaat door de winddoorlatendheid of pvc-doek voor meer glans. Ook Beachflags behoren tot de mogelijkheden om extra aandacht te trekken van het voorbijkomende verkeer.

Fotografie

Omdat veel bedrijven vaak niet de mogelijkheid hebben om producten met de juiste belichting op de foto te zetten komen wij dit graag voor u doen. Zo maken wij regelmatig foto's van gerechten, keukens, personeelsleden en activiteiten om net dat ene stukje kwaliteit toe te voegen aan uw product.

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid met een drone door of over uw winkel te vliegen om zo exclusieve foto's te maken. Een luchtfoto biedt net wat meer perspectief.

- Fotografie van mensen
- Producten
- Kleding
- Eten & drinken
- Foto's van gebouwen en inrichting

Advertenties & DTP

Wanneer u het optimale uit uw advertentie wilt halen bent u bij ons aan het juiste adres. Duidelijkheid en overzicht zijn de kernpunten waarop wij een advertentie vormgeven. Een aantrekkelijke advertentie in de stijl van uw bedrijf levert u het meeste rendement op. Jaarlijks geven wij honderden advertenties vorm voor o.a. huis-aan-huisbladen, kranten en magazines.

Wanneer u zelf een uitgave wilt doen met verschillende advertenties zijn wij u graag van dienst met de advertentieopmaak. Wij beschikken tevens over een uitgebreid systeem waarin u uw advertentieverkoop, facturen en statussen kunt bijhouden.